BIM ready

 

Contact us

T 088 9456 000
Ma-Vr: 08:00 - 17:30

Zo bereikt u ons

WILO Nederland B.V.
Rak 18, 1551 NA WESTZAAN

Wilo is de eerste fabrikant van pompinstallaties ter wereld die zijn BIM-content op een eenvoudige wijze beschikbaar stelt voor uw BIM projecten! Middels de Wilo-Revit Plugin kunt u onze intelligente Revit Families verrijkt met ETIM productinformatie direct toepassen in uw BIM-projecten. Deze ‘Wilo button’ installeert u direct in Revit zelf en werkt onafhankelijk van uw toegepaste BIM-tekenapplicatie.

BIM - Building Information Modeling – is de oplossing die maakt dat alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een 3D BIM model.

Onderstaand wordt de directe link weergegeven voor het installeren van de Wilo Revit Plugin. De installatieprocedure is tevens te downloaden middels het PDF document
"Installatieprocedure Wilo-CLAB".


Randvoorwaarden Wilo Revit Plugin:

  • Autodesk Revit versie 2013 of hoger
  • Geen Autodesk Revit LT (geen Revit plugin's mogelijk bij toepassing van Revit LT)
  • Internetverbinding aanwezig
  • Indien men Revit onder een Citrix omgeving heeft geïnstalleerd, dient u contact op te nemen met uw systeembeheerder voor installatie van Revit plugin's.

Links en downloads:

Animatie:
Wilo BIM ready animatie

 

Verdere informatie:
Wilo Nederland B.V., Rak 18, 1551 NA, Westzaan, NL
Tel.: +31 (0) 88 – 9456 000, Fax: +31 (0) 88 – 9456 199
E-Mail: wilo@wilo.nl, Internet: www.wilo.nl

Over Wilo:
WILO SE met het hoofdkantoor in Dortmund, Duitsland, is een van de toonaangevende fabrikanten van pompen en pompinstallaties voor verwarming, koeling, airconditioning-technologie alsook voor afvalwaterbehandeling en vuilwaterafvoer. Het bedrijf wordt door meer dan 60 productie- en dochterondernemingen wereldwijd gedistribueerd. Het concern telt ongeveer 7500 medewerkers. In 2013 was de omzet 1.2 miljard euro. De Nederlandse vestiging van Wilo is gehuisvest in Westzaan.